cassatie-advocaat-visser-rondje

Mr. C.J.J. Visser

JEUGDSTRAFRECHT ADVOCAAT

Mr. C.J.J. (Christian) Visser studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht en de University of Westminster in Londen. Vanaf 2007 houdt hij zich uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met gewelds- en drugszaken. Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig advocaat. Sindsdien wist hij een behoorlijke praktijk op te bouwen, waarbij hij in het bijzonder een groot aantal voetbalsupporters met succes bijstond in procedures rond de Voetbalwet. Daardoor is hij landelijk bekend geworden als de Voetbaladvocaat. Hij staat regelmatig minderjarige voetbalsupporters bij.

In 2012 heeft hij zich bij Meijers Canatan Advocaten aangesloten en is op 1 januari 2015 toegetreden tot de maatschap. Hij is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten en heeft de opleiding Specialisatie Strafrecht voor advocaten afgerond en is ook lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Hij houdt zich, naast het jeugdstrafrecht, bezig met het algemeen strafrecht, waaronder geweldsdelicten, drugszaken en voetbalzaken.

Indien u advies of bijstand wenst van mr. Visser kunt u contact met haar opnemen op telefoonnummer 020-6383606.